Uncategorized

De mooiste verlichting voor je bruiloft 

Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen van je leven. Je wilt deze dag natuurlijk zo mooi mogelijk inplannen. De verlichting is daarom ook ontzettend belangrijk voor de sfeer op jouw bruiloft. Of je nu kiest voor een romantische bruiloft met kaarsjes en kandelaars of voor een wat specialer bruiloft met lampionnen, de verlichting bepaalt de sfeer. In deze blog lees je alles over de mooiste verlichting voor jouw bruiloft! 

Lampionnen 

Het klinkt misschien nogal ouderwets, maar lampionnen zijn de echte sfeermakers. De aankleding van jouw unieke trouwlocatie lijkt moeilijker dan het daadwerkelijk is. Kies jouw favoriete kleur uit en hang er zoveel op als je maar wilt. Het is wel belangrijk dat de kleur van de lampionnen overeenkomt met de styling van jouw bruiloft. 

Personal touch 

Je bruiloft is een persoonlijk feest en om een personal touch aan je bruiloft te geven kies je voor grote, lichtgevende letters. Dit zijn namelijk de echte eyecatchers en wordt het middelpunt van je bruiloft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woorden zoals ‘Love’ of ‘I Do’. Daarnaast zijn de initialen van jullie namen ook een leuk idee als decoratie.

LED Lampensnoeren 

Hoe meer kleine led lampjes, hoe meer sfeer op je bruiloft. Met LED lampensnoeren en -slingers zijn de mogelijkheden onbeperkt. Hang deze bijvoorbeeld door de bomen, mits je een buitenlocatie hebt, of maak de lampjes vast aan de bovenkant van de partytent. Deze lampensnoeren zijn ook te verkrijgen in allerlei kleurtjes. Dit is ideaal voor het deel van de bruiloft waarin er gedanst wordt. Ze zijn heel eenvoudig te monteren en brengen een ontzettend mooie sfeer mee! 

Vuurkorf 

Vier jij jouw bruiloft in de buitenlucht? Dan moet je vuurkorven toevoegen! Ideaal voor al je vrienden en familie om in de avond even te borrelen en te kletsen. Zorg voor voldoende marshmallows en je creëert een onvergetelijke dag voor alle genodigden. Het creëert niet alleen sfeer, maar is ook nog eens een warmtebron voor de koelere avonden. 

Kroonluchter

Iets wat je eigenlijk niet mag vergeten op je bruiloft, de kroonluchter. Bij een kroonluchter denk je al gauw aan een ontzettend grote kroonluchter die aan het plafond hangt tijdens het diner, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Doe eens lekker gek en probeer de kroonluchter op andere plekken te hangen. Denk bijvoorbeeld aan bomen of als eyecatcher tijdens jullie ceremonie. Laat je creativiteit de baas zijn! 

Je houd misschien ook van..