Woonkamer

De multitasker in huis: een vloerkleed

Heb je er ooit over nagedacht om een vloerkleed aan te schaffen? Een groot vloerkleed onder de salontafel en de bank of juist een klein vloerkleed onder alleen de salontafel of voor de tv? Een wollig vloerkleed of juist een strak en elegant vloerkleed richting een tapijt? Een vloerkleed ziet er niet alleen maar mooi uit maar heeft ook meerdere functies. Hieronder lees je waarom je een vloerkleed nodig hebt!

Kinderen

Niet alleen jij zal genieten van een vloerkleed maar ook jouw kinderen. Je kinderen kunnen lekker spelen op het vloerkleed. Als je de kinderen extra wilt verwennen kan je ook een los speelgoed als het speelkleed van Brussel kopen. Het speelkleed kan je oprollen en weer opbergen als de kinderen klaar zijn met spelen. Op hun eigen speelkleed kunnen ze met autootjes of poppetjes spelen maar ook met bordspelletjes. Ze kunnen erop liggen terwijl ze tv kijken en zelfs op slapen als ze moe zijn! Kortom je kindje een eigen speelkleed geven zal je kindje een hoop momenten van plezier opleveren!

Interieur

Een vloerkleed kan een hoop veranderen binnen het interieur van een huis. Als je het interieur zat bent en een andere sfeer wilt in huis zonder al te veel te veranderen is een vloerkleed misschien wel de oplossing. Met een vloerkleed kan je alle kanten op in huis. Je hebt verschillende formaten waardoor je een vloerkleed zo klein of groot als je wilt in huis kan brengen. Een grotere kleed brengt logischerwijs meer verschil aan binnen het interieur dan een kleiner kleed. Met behulp van een kleed kan je kleur binnen het interieur brengen en de keus voor het materiaal zal grotendeels de sfeer binnen het interieur kunnen aanpassen. 

Functie

Een vloerkleed is niet alleen maar een onderdeel van het interieur of een kleed waar kinderen een hoop plezier aan kunnen hebben. Een vloerkleed brengt ook wat voordelen met zich mee. Zo zorgt een vloerkleed voor een warme en zachte ondergrond om op te lopen. Een vloerkleed is vooral in de winter lekker warm om overheen te lopen in plaats van een koude harde vloer. Hiernaast is een vloerkleed ook stukken veiliger als ondergrond voor het geval dat iemand valt. Al helemaal als het vloerkleed anti slip is waardoor een vloerkleed een stabielere en veiligere ondergrond is!

Je houd misschien ook van..