Kantoor

KANTOORVERLICHTING: 4 KOSTBARE FOUTEN OM TE VERMIJDEN

Zoals u wellicht weet, zijn er talloze verlichtings opties beschikbaar en heeft elke kantoorruimte zijn eigen verlichting behoeften. Helaas zijn er veel voorkomende fouten die mensen neigen te maken als het gaat om verlichting die het beste werkt voor hun eigen kantooromgeving. Hier bij Kirby Electric, zullen onze diensten onze klanten voorzien van meer efficiënte verlichting, terwijl ze er zeker van zijn dat ze geld besparen elke keer als de lichten aan gaan. Lees verder om de vier kostbare fouten te ontdekken die mensen maken bij het kiezen van kantoorverlichting en leer hoe u deze kunt vermijden.

HET VERKEERDE TYPE KANTOORVERLICHTING KIEZEN

Bij het kiezen van verlichting voor een kantoorruimte, moet men in gedachten houden dat niet alle gebieden van het kantoor kunnen vertrouwen op één standaardtype verlichting. De ingang kan bijvoorbeeld een ander type verlichting nodig hebben dan de receptie of het kantoor van de directeur. Het is belangrijk precies het juiste wattage verlichting te kiezen om een productieve en positieve werkomgeving te bevorderen. Als het wattage te laag is, kan dit een sombere sfeer creëren. Als het wattage te hoog is, kan de verlichting te hard en belastend voor de ogen zijn.

LICHT SELECTEREN ZONDER TE PLANNEN

Om het juiste type verlichting te kiezen, is het van cruciaal belang om duidelijk te plannen welk type verlichting het beste zal werken voor uw kantoor en om alle factoren op een rijtje te zetten die uw aankoopkeuzes kunnen beïnvloeden.  Net als alle andere toevoegingen in het kantoor, moet verlichting goed worden gepland voordat het kan worden gekocht. Ook is het raadzaam om te plannen en uit te zoeken waar de verlichting moet worden geïnstalleerd en wat het budget voor verlichting zou zijn om te voorkomen dat u te veel uitgeeft. Het hebben van een strategie en een werkplan zal u helpen de beste verlichting voor uw werkruimte te kiezen. Het beste van alles is dat u zo het risico beperkt dat u verkeerde verlichting keuzes maakt en achteraf voor teleurstellingen komt te staan.

GEEN GEBRUIK MAKEN VAN NATUURLIJKE VERLICHTING

Een veel voorkomende fout die mensen maken met betrekking tot kantoorverlichting is het niet profiteren van natuurlijk licht.  Het integreren van meer natuurlijk licht in uw kantoor creëert een comfortabele en gezonde omgeving voor werknemers, klanten en potentiële klanten. Natuurlijke verlichting kan helpen besparen op energiekosten, wat neerkomt op minder geld uitgeven. Kantoormedewerkers die meer worden blootgesteld aan natuurlijk licht zijn over het algemeen gezonder, gelukkiger, productiever en alerter. Als er ramen in het kantoor zijn, is het een goed idee om werknemers aan te moedigen zo veel mogelijk gebruik te maken van en te vertrouwen op gratis licht.

ONJUISTE INSTALLATIE

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf verlichting in een kantoor te installeren, wordt over het algemeen geadviseerd om de installatie over te laten aan professionals. Soms zijn er mensen die zelf proberen de verlichting in een kantoor te installeren en te repareren, wat er vaak toe leidt dat de lampen op de verkeerde manier worden behandeld. Lampen moeten altijd door vakmensen worden geïnstalleerd, omdat de omgang met elektrische accessoires gevaarlijk kan zijn. Als ze niet goed geïnstalleerd zijn, kan men te maken krijgen met mogelijke gevaren zoals brandwonden, schokken en elektrocutie. Onjuiste installatie van verlichting kan er ook toe leiden dat het verlichtingssysteem niet werkt, of dat het kantoor niet verlicht wordt zoals verwacht.

Je houd misschien ook van..