Woonkamer

Een stijlvolle entree creëren in je woning doe je zo!

De entree van je woning is de eerste indruk die bezoekers krijgen, en het is het eerste wat je zelf ziet wanneer je thuiskomt. Een uitnodigende en stijlvolle entree zet de toon voor de rest van je interieur en weerspiegelt jouw smaak en persoonlijkheid. Van opvallende zwarte trapleuningen en een grote spiegel tot sfeervolle wandlampen. Er zijn genoeg manieren om de entreehal van je appartement of woning om te toveren tot een een hal die een warm welkom biedt. 

Persoonlijke details

Elke woning vertelt een uniek verhaal, een verhaal dat begint bij de entree. De entree is de introductie naar je huis en geeft een eerste indruk van wie je bent. Zelfs in appartementen, waar de buitenruimtes vaak gemeenschappelijk zijn, kun je met de inrichting van je entree een persoonlijke touch toevoegen die jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Is de rest van je woning een gezellige samenstelling van felle kleuren, ga dan ook in je hal voor een aantal van deze kleuren. Ben je strak en geordend en niet van de tierelantijnen, ga dan voor strakke plinten en bijpassende trapleuningen en lampen. Bedenk dat ieder element in de hal te personaliseren valt. Er is tegenwoordig overal een passende versie van te vinden, op websites zoals Trapleuningenshop.nl kan je je eigen interieur samenstellen.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Een goede spiegel aan de muur mag bijna niet ontbreken in de hal. Handig voor degene die bij je op bezoek komen om even te zien hoe de make-up er nog op zit na de reis naar jou toe. En als je zelf het huis verlaat is het natuurlijk ook fijn om nog even een blik in de spiegel te werpen voor vertrek. Plaats een grote wandvullende minimalistische spiegel op de kleinste wand. Dit vergroot de ruimte optisch en het geeft een stijlvol gevoel. Ben je meer van de gezellige details en bohemian look? Ga dan voor een verzameling van allerlei verschillende brocante spiegels, en hang ze bij elkaar op. Net een sprookje!

Warmte en gezelligheid

Voor liefhebbers van een meer traditionele of landelijke stijl kan een rustieke entree de perfecte keuze zijn. De warmte van houten meubels en decoraties geeft een nostalgisch gevoel en een sfeer van comfort en gezelligheid. Planten doen het ook altijd goed en geven gelijk een gezellige touch. Hang een aantal mooie planten aan bijvoorbeeld te trapleuning of het plafond. Nog een manier om de hal welkom te maken is het ophangen van foto’s. Van jou en je familie, vrienden en vakanties.

Ruimte en licht

Zelfs de kleinste entree kan ruim en licht aanvoelen met de juiste decoratie en verlichting. Strategisch geplaatste verlichting, zoals een stijlvolle hanglamp of wandlampen, kan een entree transformeren tot een lichte en uitnodigende ruimte. Een handige tip is om voor dimlicht te gaan. Zo kan je het licht altijd instellen op een functie die past bij het moment van de dag en de gelegenheid. Heerlijk om passend licht te hebben bij iedere situatie! Zo zorg je ervoor dat iedereen die door jouw deur stapt meteen een warm welkom krijgt. Heb jij al zin om aan de slag te gaan? Koop vandaag nog een trap die bij je past!

Je houd misschien ook van..